Vrei să vezi cum poate arăta viitoare ta casă?

Facilități

Localizare privilegiată

Amplasat în zona Pipera, chiar aproape de toate punctele de interes (birouri, centre comerciale, școli, grădinițe, restaurante, săli de sport), pe malul lacului Pipera.

Finisaje premium

Finisaje de calitate superioară alese cu grijă pentru confortul tău de o echipă de profesioniști cu vastă experiență.

Spații verzi amenajate

Aerul curat și atmosfera Pipera Lake vor fi cea mai potrivită alegere pentru relaxare și deconectare.

Parcare

Locuri de parcare supraterane și subterane, destinate atât locatarilor cât și vizitatorilor.

Locuri de joacă

Spații special amenajate pentru cei mici, pentru a oferi siguranță și cele mai placute momente copiilor dumneavoastră.

Încălzire în pardoseală

Un sistem de încălzire modern și eficient, pentru confortul tău și cheltuieli de întreținere reduse.

Descarcă broșură proiect

Aproape de școli, de birouri sau spații comerciale.

Gated Community, serviciu concierge 24/7

Pentru orice intervenție rapidă la instalația termică sau electrică, de mentenanță sau rezolvarea garanțiilor, de preluare sau trimitere colete, informații despre servicii rent-a-car, transport în comun, taxi, evenimente sau atracții turistice. Totul pentru confortul și liniștea ta!

Pe malul lacului, departe de poluarea și zgomotul orașului, dar cu acces rapid către toate punctele de interes ale unei vieți urbane.

Aici, aproape de școli, de birouri sau spații comerciale, punem bazele unei comunități bogate în experiențe, cu standarde excepționale.

Ansamblu rezidential de apartamente noi in Pipera

Pipera Lake este cel mai amplu proiect rezidențial marca Hagag Development Europe. Acesta este amplasat în proximitatea mall-ului Promenada, cu acces facil către centru, având toate facilitățile unui stil de viață urban și modern. Aproape de școli, de birouri și spații comerciale, HAGAG oferă apartamente de vânzare Pipera, punând totodată bazele unei comunități bogate în experiențe, cu standarde excepționale.

Proiectul constă în apartamente Pipera Lake de tip studio dublu, 2 camere și 3 camere fiecare prevăzut cu terasă sau grădină. Prețul unui studio pornește de la 73 340 euro + TVA, 2 camere 89 493 euro + TVA, 3 camere 118 052 euro + TVA. Complexul rezidențial este ideal atât pentru locuit, cât și pentru investiție, aflându-se în proximitatea celei mai importante zone de business din Pipera.

Ansamblul rezidențial Pipera Lake este un complex de tipul gated community, ce oferă servicii de concierge 24/7. Pentru orice intervenție rapidă la instalația termică sau electrică, de mentenanță sau rezolvarea garanțiilor, informații despre servicii rent-a-car, transport în comun, taxi, evenimente sau atracții turistice, locuitorii complexului pot apela la serviciile puse la dispoziție pentru a facilita experiența Pipera Lake.

Unul din beneficiile aparte pe care acest ansamblu rezidențial Pipera Lake îl oferă este cel de consultanță financiară gratuită. Consilierul, pus la dispoziție de dezvoltatorul HAGAG Development Europe, oferă ajutor în căutarea soluției financiare ideale pentru achiziționarea de apartamente noi Pipera Lake. În plus, complexul oferă și posibilitatea ratelor direct la dezvoltator, facilitând astfel procesul de aprobare al achiziției în rate.

H Pipera Lake furnizează pentru clienții săi o serie de beneficii pe care niciunul dintre celelalte ansambluri rezidențiale cu apartamente noi Pipera nu le poate oferi ca pachet promoțional. Datorită amplasării privilegiate, complexul rezidențial reprezintă cadrul ideal ce îmbină liniștea și aerul curat ale unui mediu natural, cu toate facilitățile unei vieți urbane moderne.

Pentru mai multe detalii contactați numărul de telefon 0219953, iar pentru adevărata experiență H Pipera Lake vă așteptăm în showroom-ul complexului.

Despre Proiect

Caracteristici

  • Apartamente decomandate
  • Compartimentare flexibilă
  • Bucătării cu ventilație naturală
  • Grădini proprii la parter
  • Terase generoase

Blocuri

17 / 78 apartamente fiecare

Apartamente

1350 / 1-2-3 camere cu terasă sau grădină proprie

Regim de Înălțime

S+P+6E+7R

Faza 1

390 apartamente / 5 blocuri

Locuri de Parcare

1600 subterane și supraterane

Materiale și Finisaje

Premium

Dezvoltator

HAGAG Development Europe este un dezvoltator imobiliar care se concentrează pe proiecte imobiliare rezidențiale și comerciale din România. Compania este implicată în achiziționarea, dezvoltarea și renovarea unor imobile și proiecte care implică mai mult de 150 de milioane de euro investite ăn zonele de lux și de dezvoltare ale Bucureștiului.

Echipa locală de management au fost implicați în achiziționarea, aprobarea planificării, construcția și livrarea a diferite proiecte imobiliare de referință în ultimii 15 ani în România. Echipa din România incorporează profesioniști în domeniul imobiliar, ingineri, manageri de proiect, specialiști în marketing, avocați, dar și un departament de raportare financiară.

www.hagageurope.ro

Înființat în 2003, Hagag Group activează ca investitor internațional specializat în dezvoltarea, managementul și marketingul proiectelor imobiliare. Compania este responsabilă de implementarea și dezvoltarea unui număr considerabil de proiecte de lux, unice, amplasate în cele mai atractive zone din Israel.

În ultimii ani Hagag Group a primit o serie de premii și distincții, fiind aleasă drept una dintre cele patru companii de top din domeniul imobiliar, numărând la activ peste 50 de proiecte de succes în zona metropolitană Tel Aviv, cu mii de unități rezidențiale de lux livrate și vândute.

www.hagag-group.co.il

IMPORTANT! Pentru a consulta lista actualizată de prețuri și disponibilități, vă rugăm să contactați un consultant de vânzări. Dezvoltatorul își rezervă dreptul să modifice prețurile fără notificare prealabilă. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la contact