Facilități

Localizare privilegiată

Amplasat în zona Pipera, chiar aproape de toate punctele de interes (birouri, centre comerciale, școli, grădinițe, restaurante, săli de sport), pe malul lacului Pipera.

Finisaje premium

Finisaje de calitate superioară alese cu grijă pentru confortul tău de o echipă de profesioniști cu vastă experiență.

Spații verzi amenajate

Aerul curat și atmosfera Pipera Lake vor fi cea mai potrivită alegere pentru relaxare și deconectare.

Parcare

Locuri de parcare supraterane și subterane, destinate atât locatarilor cât și vizitatorilor.

Locuri de joacă

Spații special amenajate pentru cei mici, pentru a oferi siguranță și cele mai placute momente copiilor dumneavoastră.

Încălzire în pardoseală

Un sistem de încălzire modern și eficient, pentru confortul tău și cheltuieli de întreținere reduse.

Descarcă broșură proiect

Aproape de școli, de birouri sau spații comerciale.

O adevarată oază de liniște într-un oraș aglomerat.

Pe malul lacului, departe de poluarea și zgomotul orașului, dar cu acces rapid către toate punctele de interes ale unei vieți urbane.

Aici, aproape de școli, de birouri sau spații comerciale, punem bazele unei comunități bogate în experiențe, cu standarde excepționale.

Despre Proiect

Caracteristici

  • Decomandate
  • Compartimentare flexibilă
  • Bucătării cu ventilație naturală
  • Grădini proprii la parter
  • Terase generoase

Blocuri

17 / 78 apartamente fiecare

Apartamente

1350 / 1-2-3 camere cu terasă sau grădină proprie

Regim de Înălțime

S+P+6E+7R

Faza 1

390 apartamente / 5 blocuri

Locuri de Parcare

1600 subterane și supraterane

Materiale și Finisaje

Premium

Dezvoltatori

HAGAG Development Europe este un dezvoltator imobiliar care se concentrează pe proiecte imobiliare rezidențiale și comerciale din România. Compania este implicată în achiziționarea, dezvoltarea și renovarea unor imobile și proiecte care implică mai mult de 150 de milioane de euro investite ăn zonele de lux și de dezvoltare ale Bucureștiului.

Acționarii grupului și echipa locală de management au fost implicați în achiziționarea, aprobarea planificării, construcția și livrarea a diferite proiecte imobiliare de referință în ultimii 15 ani în Israel și România. Echipa din România incorporează profesioniști în domeniul imobiliar, ingineri, manageri de proiect, specialiști în marketing, avocați, dar și un departament de raportare financiară.

www.hagageurope.ro

Înființat în 2003, Hagag Group activează ca investitor internațional specializat în dezvoltarea, managementul și marketingul proiectelor imobiliare. Compania este responsabilă de implementarea și dezvoltarea unui număr considerabil de proiecte de lux, unice, amplasate în cele mai atractive zone din Israel.

În ultimii ani Hagag Group a primit o serie de premii și distincții, fiind aleasă drept una dintre cele patru companii de top din domeniul imobiliar, numărând la activ peste 50 de proiecte de succes în zona metropolitană Tel Aviv, cu mii de unități rezidențiale de lux livrate și vândute.

www.hagag-group.co.il

Nitzan Group este un dezvoltator specializat în proiecte imobiliare și construcții exclusiviste în centrul Tel Avivului. Compania are o susținere financiară puternică, precum și un personal cu experiență.

www.location187.co.il

Acționând ca o companie de management în cadrul Hagag Development Europe, MC Group aduce o contribuție puternică la proiectarea și gestionarea întregului model de business al Grupului pentru piața românească, fiind responsabilă pentru promovarea notorietății brandului, încrederea clienților, respectând în același timp așteptările acționarilor.

www.mc-group.ro

IMPORTANT! Pentru a consulta lista actualizată de prețuri și disponibilități, vă rugăm să contactați un consultant de vânzări. Dezvoltatorul își rezervă dreptul să modifice prețurile fără notificare prealabilă. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la contact