Apartamente cu rate la dezvoltator

Dacă dorești să îți cumperi o locuință, însă plata integrală este o problemă, poți opta pentru achiziționarea acesteia în rate. O alternativă a creditelor clasice oferite de bănci sunt ratele direct la dezvoltator, care au rolul de a veni în ajutorul oamenilor ce vor să își cumpere o locuință dar nu o pot plăti cu bani cash.

Printre avantajele unor rate la dezvoltator, unul dintre cele mai importante este minimizarea procesului birocratic. De cele mai multe ori, un împrumut la bancă necesită o serie nesfârșită de acte ce demonstrează venitul, situația financiară și istoricul cumpărătorului și de cele mai multe ori acest proces se poate întinde pe o durată de câteva luni de zile. În schimb, în cazul unor rate direct la dezvoltator, procesul de aprobare este unul mult mai rapid și simplist, încât te poți muta rapid în viitoarea locuință.

Un astfel de complex rezidențial ce oferă rate la dezvoltator București este H Pipera Lake, cel mai amplu proiect rezidențial marca Hagag Development Europe. Aflat în apropierea școlilor, a birourilor și a spațiilor comerciale, H Pipera Lake pune bazele unei comunități bogate în experiențe, cu standarde excepționale. Proprietarii acestor apartamente se vor bucura de servicii de tip gated community, concierge 24/7, parcare, spații verzi special amenajate dar și locuri de joacă pentru copii.

Prima fază a proiectului este compusă din 5 clădiri cu un total de 435 apartamente care vor fi gata în anul 2021. Complexul va avea, în final, peste 1500 apartamente în total și 17 clădiri. Proiectul constă în apartamente de tip studio dublu, 2 camere și 3 camere fiecare prevăzut cu terasă sau grădină.

Avantaje rate direct la dezvoltator H Pipera Lake:

  • procesul de aprobare al ratei este de 72 de ore;
  • vei comunica cu noi direct fără a mai fi necesar implicarea unei bănci;
  • avans minim de 20%;
  • perioada maximă pentru care poate fi acordat împrumutul este de 10 ani;

Opțiunea pentru apartamente cu rate la dezvoltator este o alternativă a creditelor oferite de bănci, ce presupune un proces mai simplu și rapid, care îți oferă șansa de a te muta în noua locuință în doar câteva zile. H Pipera Lake este unul din ansamblurile rezidențiale ce oferă astfel de rate la dezvoltator București și un întreg pachet promoțional, pe care niciun alt complex rezidențial din Pipera nu îl poate oferi. Toate aceste facilități sunt posibile pentru că Hagag Development Europe este o companie care dispune de finanțare privată și securizată pentru proiectele în desfășurare.

Puteți afla mai multe detalii despre ansamblul rezidențial Pipera Lake la 021 9953.

IMPORTANT! Pentru a consulta lista actualizată de prețuri și disponibilități, vă rugăm să contactați un consultant de vânzări. Dezvoltatorul își rezervă dreptul să modifice prețurile fără notificare prealabilă. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la contact