Vrei să vezi cum poate arăta viitoare ta casă?

Facilități

Localizare privilegiată

Amplasat în zona Pipera, chiar aproape de toate punctele de interes (birouri, centre comerciale, școli, grădinițe, restaurante, săli de sport), pe malul lacului Pipera.

Finisaje premium

Finisaje de calitate superioară alese cu grijă pentru confortul tău de o echipă de profesioniști cu vastă experiență.

Spații verzi amenajate

Aerul curat și atmosfera Pipera Lake vor fi cea mai potrivită alegere pentru relaxare și deconectare.

Parcare

Locuri de parcare supraterane și subterane, destinate atât locatarilor cât și vizitatorilor.

Locuri de joacă

Spații special amenajate pentru cei mici, pentru a oferi siguranță și cele mai placute momente copiilor dumneavoastră.

Încălzire în pardoseală

Un sistem de încălzire modern și eficient, pentru confortul tău și cheltuieli de întreținere reduse.

Descarcă broșură proiect

Aproape de școli, de birouri sau spații comerciale.

Gated Community, serviciu concierge 24/7

Pentru orice intervenție rapidă la instalația termică sau electrică, de mentenanță sau rezolvarea garanțiilor, de preluare sau trimitere colete, informații despre servicii rent-a-car, transport în comun, taxi, evenimente sau atracții turistice. Totul pentru confortul și liniștea ta!

Pe malul lacului, departe de poluarea și zgomotul orașului, dar cu acces rapid către toate punctele de interes ale unei vieți urbane.

Aici, aproape de școli, de birouri sau spații comerciale, punem bazele unei comunități bogate în experiențe, cu standarde excepționale.

Un complex rezidențial și nou modern, gândit, proiectat și dezvoltat special pentru tine și familia ta, chiar pe malul lacului Pipera

H Pipera Lake este cea mai nouă comunitate multiculturală din zona de nord a Bucurestiului. Localizat chiar pe malul lacului Pipera, proiectul este dezvoltat sub egida conceptului Gated Community și oferă apartamente noi, spațioase și moderne, compartimentate inteligent, cu terase generoase sau grădini proprii, priveliști spectaculoase, precum și multiple alte facilitați, toate chiar în incinta ansamblului.

Actualmente în plin proces de dezvoltare, H Pipera Lake este edificat în trei faze de construcție. Odată finalizat, proiectul va afișa 17 imobile, peste 1.350 de apartamente deservite de mai mult de 1.600 de locuri de parcare subterane și supraterane, spații comerciale cu destinații multipe, locuri de joacă pentru copii, pistă pentru biciclete, pistă de alergare și spații verzi special amenajate, pentru că tu și cei dragi tie să reveniți, cu drag, acasă.

Locația privilegiată, ferită de agitația orașului, dar cu acces facil la toate punctele de interes ale unei vieți moderne, proximitatea față de polul de birouri și instituțiile de învățământ public sau privat din Pipera, precum și serviciile de tip concierge sau cele de property management, oferă rezidenților un plus de confort și siguranță sporită. Mai mult, pentru clienții interesați de achiziționarea unui apartament în H Pipera Lake, adițional suportului oferit de reprezentanții noștri pe tot parcursul procesului de vânzare-cumpărare, punem la dispoziția cumpărătorilor și servicii de consultanță financiară personalizată prin intermediul unui consultant financiar dedicat.

Așadar, fie că ești iți dorești un loc doar al tău, un apartament mai spațios unde să te relochezi împreună cu familia sau vrei să investești într-o proprietare imobiliară, echipa Hagag Development Europe te va consilia pe toată durata procesului de achiziție, inclusiv în identificarea soluției financiare care ți se potrivește, pentru că totul să decurgă fară cusur.

Pentru vizonări și informații detaliate despre proiect sau disponibilități ale unităților rezidențiale, vă așteptăm în showroom-ul nostru din bulevardul Pipera nr.1., complex rezidențial H Pipera Lake.

Colegii noștri vă stau la dispoziție și la numărul de telefon 021.9953.

Despre Proiect

Caracteristici

  • Apartamente decomandate
  • Compartimentare flexibilă
  • Bucătării cu ventilație naturală
  • Grădini proprii la parter
  • Terase generoase

Blocuri

17 / 78 apartamente fiecare

Apartamente

1350 / 1-2-3 camere cu terasă sau grădină proprie

Regim de Înălțime

S+P+6E+7R

Faza 1

390 apartamente / 5 blocuri

Locuri de Parcare

1600 subterane și supraterane

Materiale și Finisaje

Premium

Dezvoltator

HAGAG Development Europe este un dezvoltator imobiliar care se concentrează pe proiecte imobiliare rezidențiale și comerciale din România. Compania este implicată în achiziționarea, dezvoltarea și renovarea unor imobile și proiecte care implică mai mult de 150 de milioane de euro investite ăn zonele de lux și de dezvoltare ale Bucureștiului.

Echipa locală de management au fost implicați în achiziționarea, aprobarea planificării, construcția și livrarea a diferite proiecte imobiliare de referință în ultimii 15 ani în România. Echipa din România incorporează profesioniști în domeniul imobiliar, ingineri, manageri de proiect, specialiști în marketing, avocați, dar și un departament de raportare financiară.

www.hagageurope.ro

Înființat în 2003, Hagag Group activează ca investitor internațional specializat în dezvoltarea, managementul și marketingul proiectelor imobiliare. Compania este responsabilă de implementarea și dezvoltarea unui număr considerabil de proiecte de lux, unice, amplasate în cele mai atractive zone din Israel.

În ultimii ani Hagag Group a primit o serie de premii și distincții, fiind aleasă drept una dintre cele patru companii de top din domeniul imobiliar, numărând la activ peste 50 de proiecte de succes în zona metropolitană Tel Aviv, cu mii de unități rezidențiale de lux livrate și vândute.

www.hagag-group.co.il

IMPORTANT! Pentru a consulta lista actualizată de prețuri și disponibilități, vă rugăm să contactați un consultant de vânzări. Dezvoltatorul își rezervă dreptul să modifice prețurile fără notificare prealabilă. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la contact